Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

Image

Nederlands Elftal Live


Alamy

Volg het Nederlands elftal live via Mee met Oranje Wedstrijden persconferenties trainingen en andere beelden van het Nederlands elftal live. Web Start programmas waar en wanneer je maar wilt op NPO Start Met NPO Plus kijk je zonder reclame alle afleveringen van je favoriete Nederlandse series. Web Laatste nieuws over het Nederlands elftal. De spelers van het Nederlands elftal zijn weer bijeengekomen in Zeist voor de laatste interlandperiode in aanloop naar het EK. Web Dit is het officiële OnsOranje Youtube kanaal Op dit kanaal kun je al je favoriete Oranje videos vinden zoals Quizzes highlights achter de schermen-beelden historische wedstrijden meer..


Complete table of UEFA Womens Nations League latest group stage standings. . Volg UEFA Nations League Women 20232024 standen totaal thuisuit en vorm laatste 5 wedstrijd UEFA. Damaris Egurrola in duel met Jennifer Hermoso tijdens het WK. Daniëlle van de Donk en Kerstin Casparij vieren de openingstreffer. Onderlinge duels Laatste 5 wedstrijden. Oranje kansloos tegen Spanje maar olympische droom nog levend..



Facebook

Result zo 17 juli 2022 2314 Nederland is voor de negende keer wereldkampioen in het hockey. De Koninklijke Nederlandse Hockey Bond KNHB heeft Paul van Ass benoemd als..


Het Nederlands elftal heeft donderdagavond in de thuiswedstrijd tegen Griekenland het een en ander. Het Nederlands elftal neemt het vanavond op tegen Griekenland in de kwalificatie voor het EK van 2024. Oranje gaat proberen daar een stokje voor te steken en wil een goede uitgangspositie pakken voor het. Om 2045 uur trappen het Nederlands elftal en Griekenland in het Philips Stadion in Eindhoven af voor. In Griekenland mag men nog altijd hopen op deelname aan het EK 2024. Donderdagavond trapt het Nederlands elftal om 2045 uur af tegen Griekenland..


Comments